Tax carrousel NOB-Vrouwennetwerk: Business Development

maandag 28 juni 2021
Activiteit: 
Online bijeenkomst
Tijdsduur: 
12.00 tot 13.00 uur
Locatie: 
Online
PE-uren: 
nvt

Op 28 juni a.s. organiseert het NOB-Vrouwennetwerk weer een online tax carrousel van 12.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze online carrousel gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek over een actueel thema. Ook krijg je de gelegenheid om over jezelf te vertellen en kennis te maken met andere vrouwelijke NOB-(aspirant-)leden en het bestuur van het NOB-vrouwennetwerk. 

Thema: ‘Business Development’
Ditmaal is het thema ‘Business Development’. Business Development is in alle fases van je carrière van groot belang, in het begin wellicht wat meer om je binnen je kantoor te profileren, later juist ook om een extern profiel te creëren. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar inhoudelijke ontwikkeling over het algemeen een duidelijk traject is, is Business Development vaak iets wat je zelf moet ontwikkelen en waar je zelf voelsprieten voor moet creëren. Tijdens deze tax carrousel wisselen we, aan de hand van een aantal stellingen/onderwerpen, met elkaar van gedachten over wat Business Development precies is en hoe je hier het beste mee om kan gaan om zo veel mogelijk uit je carrière te halen. 

Aanmelden
Wil je ook deelnemen aan deze tax carrousel? Meld je dan hier aan voor 23 juni. Alleen vrouwelijke leden van de NOB kunnen deelnemen.

Platform
De bijeenkomst is via ZOOM. Je ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst de link om deel te nemen aan deze tax carrousel.