U bent hier

Vacature bedrijfsfiscalist voor de sectie Tax Assurance

09 december 2021

Door het tussentijds terugtreden van een van de leden is er een plaats vrijgekomen voor een bedrijfsfiscalist in de specialistensectie Tax Assurance. Bent u een bedrijfsfiscalist die zich in de dagelijkse praktijk bezig houdt met Tax Accounting en Reporting, Tax Control en Risk Management en Tax Functie Management en Transformatie. Heeft u interesse in de werkzaamheden van deze specialistensectie? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.   

Taken van de sectie
De sectie Tax Assurance organiseert minimaal twee bijeenkomsten per jaar voor het Programma Permanente Educatie van de SOB. Verder adviseert ze de SOB inzake de te organiseren cursussen voor de Beroepsopleiding Belastingadviseurs, heeft ze een adviserende rol richting de Commissie Wetsvoorstellen en signaleert ze knelpunten in bestaande wet- en regelgeving en de uitvoering daarvan voor de Commissie Knelpunten.

Profiel
De vacature staat alleen open voor gewone NOB-leden die bedrijfsfiscalist zijn.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie en wilt u graag een bijdrage leveren aan de NOB en de sectie Tax Assurance, stuur dan vóór 7 januari a.s. uw reactie met motivatie, aantal jaren ervaring in dit specialisme en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties naar d.hoogendoorn@nob.net.

Meer over de sectie Tax Assurance en de samenstelling leest u hier. Wilt u meer informatie over deze functie, dan kunt u contact opnemen met Manon Ultee, fiscaal beleidscoördinator. Zij is bereikbaar via m.ultee@nob.net of telefonisch op 020 – 514 18 80.