U bent hier

Vacature bedrijfsfiscalist voor de sectie Tax Technology

09 december 2021

In de sectie Tax Technology is er een plaats vrijgekomen voor een nieuw lid.  Houdt u zich in uw dagelijkse werk bezig met tax technology en heeft u interesse in de werkzaamheden van deze specialistensectie? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.  

Taken van de sectie
De sectie Tax Technology heeft een faciliterende rol in de opleidingen door onder andere input en kennis te leveren bij de invulling van cursussen in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs en voor het Programma Permanente Educatie van de SOB. Ook is de sectie in contact met universiteiten om aandacht te vragen voor tax technology in de fiscale opleidingen. Daarnaast biedt ze een platform voor het delen van kennis, het formuleren van een visie op dit gebied en is ze gesprekspartner richting Belastingdienst op het gebied van technology.

Verder heeft ze een adviserende rol richting de Commissie Wetsvoorstellen en signaleert ze knelpunten in bestaande wet- en regelgeving en de uitvoering daarvan voor de Commissie Knelpunten.

Profiel
De sectie is met name op zoek naar bedrijfsfiscalisten in hun dagelijkse werk bezig zijn met tax technology. Maar ook gewone NOB-leden die in de dagelijkse praktijk werkzaam zijn in tax technology komen in aanmerking voor deze vrijwilligersfunctie.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie en wilt u graag een bijdrage leveren aan de NOB en de sectie Tax Technology, stuur dan vóór 7 januari a.s. uw reactie met motivatie, aantal jaren ervaring in dit specialisme en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties naar d.hoogendoorn@nob.net.

Meer over de sectie Tax Technology en de samenstelling leest u hier. Wilt u meer informatie over deze functie, dan kunt u contact opnemen met Manon Ultee, fiscaal beleidscoördinator. Zij is bereikbaar via m.ultee@nob.net of telefonisch op 020 – 514 18 80.