Vacature: communicatieadviseur

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs(NOB) onderhoudt contacten met een groot aantal in- en externe stakeholders. Met de ruim 5.300 leden, maar ook met ministeries, de Tweede en Eerste Kamer, de EU, non-gouvernementele organisaties en de media. We willen de communicatie met onze stakeholders verder intensiveren en zoeken daarom een communicatieadviseur (20-32 uur per week). Het betreft een nieuwe functie.

Het takenpakket van de communicatieadviseur omvat o.a de volgende werkzaamheden:

  • het strategisch communicatieplan van de NOB (mede) opstellen en uitvoeren;
  • de diverse communicatie-uitingen coördineren, zoals het NOB-magazine, de nieuwsbrieven en het jaarverslag;
  • meewerken aan de ontwikkeling van een nieuwe website en het bijhouden van de content op de website;
  • beheren social media;
  • zelf teksten schrijven en bijdragen van anderen redigeren.

We verwachten dat je beschikt over communicatiekennis op minimaal HBO-niveau en dat je in ieder geval minimaal vijf jaar praktijkervaring hebt. Je bent initiatiefrijk, kunt zelfstandig werken, je bent servicegericht en in staat je omgeving te stimuleren. Je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden zijn uiteraard uitstekend. Kennis van fiscale zaken en van de fiscale wereld is een pre. Je dagelijkse aanwezigheid op kantoor is gewenst.  

De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 22 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder meer een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een ARTIS-abonnement (bij een vast dienstverband) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk vinden we de goede sfeer en samenwerking in het team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam(wel een pand met veel trappen en geen lift). 

De werving en selectieprocedure voor deze vacature is door de NOB uitbesteed aan OnlyHuman. Michelle Bossers-Doeve is de verantwoordelijke consultant en zij is bereikbaar op nummer 06-333 125 44 of via mail michelle.bossers@onlyhuman.nl.

Wil je reageren? Solliciteer dan direct, doch uiterlijk vóór 14 december aanstaande via de website van OnlyHuman. Heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem contact op met Michelle voor meer informatie.