U bent hier

Vacature jonge leden sectie Lokale en milieuheffingen

01 juni 2022

De sectie Lokale en milieuheffingen is op zoek naar jonge leden. De benoeming geldt voor twee jaar met de mogelijkheid tot eenmalige verlenging met twee jaar.

Wat ga je doen?
Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de NOB en de specialistensectie Lokale en milieuheffingen? Heb jij ervaring op dit vlak/specialisme? Wil je meewerken aan wetscommentaren en position papers? Maar bovenal, wil jij leren van de ervaringsdeskundigen binnen jouw vakgebied? Dan is deze functie iets voor jou! Heb je interesse, stuur dan je motivatie en kort CV waaruit jouw specialisatie blijkt, voor 1 augustus 2022 naar d.hoogendoorn@nob.net.

Over de NOB-secties
Binnen de NOB opereren vijftien specialistensecties. Deze specialistensecties monitoren voor de NOB de belangrijkste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zij zijn verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van de SOB-beroepsopleiding gericht op hun expertise. Ook organiseren ze een tweetal bijeenkomsten per jaar voor het Programma Permanente Educatie. Daarnaast hebben de specialistensecties een adviserende rol naar de Commissie Wetsvoorstellen en de Commissie Knelpunten. In deze secties zitten NOB-leden, afkomstig van verschillende kantoren, met zeer ruime ervaring in deze specialismes. Zij trekken samen op om de belangen van hun specialismes binnen de beroepsgroep te behartigen. In elke specialistensectie zijn twee plaatsen beschikbaar voor jonge leden met vijf tot tien jaar werkervaring.

Meer informatie 
Meer informatie over de verschillende specialistensecties, wat ze doen en wie hun bestuursleden zijn, kun je hier nalezen. Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Manon Ultee, fiscaal beleidscoördinator. Zij is bereikbaar via m.ultee@nob.net of telefonisch op 020 – 514 18 80.