U bent hier

Vacature Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB)

27 november 2019

Het NOB-ledenbestand kent verschillende groepen. De twee uitersten zijn de beginners aan de ene en de adviseurs met meer dan tien jaar werkervaring aan de andere kant. Daartussen functioneert een derde groep: adviseurs die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. De Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) organiseert bijeenkomsten om deze leden nauwer met elkaar, maar ook met professionals uit het bedrijfsleven in contact te brengen. Achterliggende gedachte is dat het vak na vijf jaar anders en veelzijdiger wordt en dat het nuttig is daarover te praten met beroepsgenoten die in dezelfde situatie verkeren.

Op grond van het rouleerbeleid zijn er vacatures in de MOB-Commissie. Leden die geïnteresseerd zijn om plaats te nemen in deze commissie en die voldoen aan onderstaand profiel, worden uitgenodigd te solliciteren naar de vrij gekomen plaatsen. Geïnteresseerden kunnen dat kenbaar maken door vóór 1 februari 2020 een korte reactie met motivatie onder vermelding van het aantal jaren werkervaring, op welke sectie / specialisatie en op welk kantoor (inclusief standplaats) je werkzaam bent, te mailen naar n.baykal@nob.net.

Profiel MOB-Commissie:
Wil jij graag actief worden binnen de MOB omdat jij het leuk vindt om minimaal één keer per jaar een fiscaal-inhoudelijke lezing of andere activiteit te organiseren, dan is de MOB-Commissie iets voor jou! Omdat een MOB-bestuurslid voor minimaal twee jaar moet kunnen aanblijven, moet je tot en met 2022 kunnen aanblijven in de commissie; om die reden kwalificeren alleen NOB-leden die tussen 1 januari 2012 en 31 december 2014 NOB-lid zijn geworden.

Taken commissielid, voor minimaal een periode van twee jaar:
1. Het organiseren van minimaal één lezing of andere activiteit per jaar, en
2. Sparren met andere commissieleden over interessante onderwerpen, sprekers en andere activiteiten.