Vacature: projectmedewerker cursusorganisatie

Aanbod:

een afwisselende baan in een leuk team
voor een projectmedewerker cursusorganisatie 

Zoek je een leuke baan in de wereld van de zakelijke dienstverlening? Een baan waarin jij je als doener volop kunt uitleven? Dan is de functie Projectmedewerker Cursusorganisatie bij de NEDERLANDSE ORDE VAN BELASTINGADVISEURS (NOB) een mooie kans voor  jou.  We zoeken voor deze functie iemand die tenminste 32 uur (of meer) beschikbaar is. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract aan met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?
Als projectmedewerker cursusorganisatie ben je verantwoordelijk voor het operationele proces van de door de NOB georganiseerde cursussen en bijeenkomsten voor haar leden. De werkzaamheden zijn heel divers en variëren van het indelen van deelnemers in de cursussen en bijeenkomsten, cursus- en presentatiemateriaal opvragen bij docenten en sprekers, uitnodigingen versturen, deelnemerslijsten maken, annuleringen verwerken, vergaderingen plannen, telefonisch en per e-mail vragen beantwoorden en andere bijkomende administratieve taken voor de cursussen, het jaarcongres en evenementen van de NOB

Wie zijn wij?
De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 24 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij vast dienstverband)) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk zijn de goede sfeer en samenwerking in het hele team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam (wel een pand met veel trappen en geen lift).

Wat zoeken wij?
De volgende kwalificaties passen goed bij je: duizendpoot, aanpakker, gewend aan deadlines, zelfstandig werkend, goede organisatorische capaciteiten, oog voor detail, representatief, goed bekend met MS Office. Je hebt minimaal een voltooide MBO+ opleiding.  Bij voorkeur woon je in Amsterdam of directe omgeving.

Spreekt de functie je aan en wil je werken in een leuk team? Stuur dan uiterlijk 21 september een mail met cv en een korte motivering van je belangstelling naar Angelique van Streepen (directeur opleidingen/bestuurssecretaris; e-mail a.van.streepen@nob.net).