Vacature: projectmedewerker cursusorganisatie

Aanbod:

een afwisselende baan in een leuk team
voor een projectmedewerker cursusorganisatie

Zoek je een leuke baan in de wereld van de zakelijke dienstverlening? Een baan waarin je je als doener volop kunt uitleven? Dan is de functie projectmedewerker cursusorganisatie bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) een mooie kans.  We zoeken voor deze functie een fulltimer of iemand die tenminste 32 uur beschikbaar is. Het gaat om een tijdelijk contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 21 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij vast dienstverband)) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk zijn de goede sfeer en samenwerking in het hele team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam (wel een pand met veel trappen en geen lift).

In de Beroepsopleiding Belastingadviseurs volgen ruim 1.100 pas afgestudeerde belastingadviseurs door ons georganiseerde cursussen. Cursussen die inhoudelijk variëren van ‘Tax Technology’ tot ‘Onderhandelen’ en van ‘Omzetbelasting’ tot ‘Procesvoering’. Als projectmedewerker cursusorganisatie ben je verantwoordelijk voor het operationele proces van een aantal cursussen. De werkzaamheden variëren van het openstellen van cursussen voor inschrijving, cursisten indelen in de cursussen, cursusmateriaal opvragen bij docenten, uitnodigingen versturen, deelnemerslijsten maken, controleren of cursisten hun verplichte voorbereidingsopdracht op tijd inleveren, annuleringen verwerken, telefonisch en per mail vragen beantwoorden en nog veel meer administratieve taken.

De volgende kwalificaties passen goed bij je: duizendpoot, aanpakker, gewend aan deadlines, zelfstandig werkend, goede organisatorische capaciteiten, oog voor detail, representatief, goed bekend met MS Office. Je hebt een voltooide MBO+ opleiding (HBO werk- en denkniveau) en ongeveer drie jaar werkervaring. Bij voorkeur woon je in Amsterdam of directe omgeving.

Spreekt de functie je aan en wil je werken in een leuk team? Stuur dan uiterlijk 6 december een mail met cv en een korte motivering van je belangstelling naar Angelique van Streepen (directeur opleidingen/bestuurssecretaris; e-mail sollicitatie@nob.net).