U bent hier

Vacature sectie Europees Fiscaal Recht

09 september 2021

Voor de sectie Europees Fiscaal Recht zijn wij op zoek naar een bedrijfsfiscalist die zich, vanuit een praktisch en/of academisch perspectief, bezighoudt met Europees Belastingrecht. Wij zoeken een fiscalist die zich intern en/of extern geprofileerd heeft als deskundige op dit gebied. Dat kan bijvoorbeeld blijken uit publicaties, procedures en/of een interne knowhow-functie. De sectieleden dienen over ruime ervaring te beschikken.

Taken van de sectie
De sectie Europees Fiscaal Recht organiseert bijeenkomsten voor het Programma Permanente Educatie van de SOB met als hoogtepunt de jaarlijkse Rondetafelbijeenkomst. Verder ondersteunt ze de SOB met de Europeesrechtelijke cursussen voor de Beroepsopleiding Belastingadviseurs en heeft ze een adviserende rol richting de Commissie Wetsvoorstellen en andere commissies en secties bij Europeesrechtelijke vraagstukken.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie en wilt u graag een bijdrage leveren aan de NOB en de sectie Europees Fiscaal recht, stuur dan vóór 8 oktober a.s. uw reactie met motivatie, aantal jaren ervaring in dit specialisme en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties naar d.hoogendoorn@nob.net.

De vacature staat alleen open voor bedrijfsfiscalisten.