U bent hier

Vacature sectie Omzetbelasting

09 mei 2019

Op grond van het rouleerbeleid zijn er vacatures in de specialistensectie Omzetbelasting. Leden die geïnteresseerd zijn om plaats te nemen in het bestuur van de sectie en die voldoen aan onderstaand profiel, worden uitgenodigd te solliciteren naar de vrijgekomen plaatsten. Geïnteresseerden kunnen dat kenbaar maken door vóór 23 mei 2019 een korte reactie met motivatie, aantal jaren ervaring met de betreffende specialisatie en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties te mailen naar d.hoogendoorn@nob.net. Leden die werken op een kantoor dat al in de sectie is vertegenwoordigd komen niet in aanmerking. Het overzicht van de bestuursleden van de sectie staat op de website.

Profiel sectie Omzetbelasting
Gewone leden die zich binnen hun kantoor bezig houden met indirect tax. Het gaat dan om fiscalisten die zich intern en/of extern geprofileerd hebben als deskundige op dit gebied. Dit kan blijken uit publicaties, procedures, advisering en/of een interne knowhow-functie. De bestuursleden dienen over zeer ruime ervaring te beschikken.

Taken sectie
Als taken voor de sectie zien wij:

  • het organiseren van twee bijeenkomsten per jaar in het kader van het Programma Permanente Educatie van de SOB;
  • advisering op het terrein van de door de SOB te organiseren cursussen in het kader van de Beroepsopleiding Belastingadviseurs;
  • een adviserende rol naar de Commissie Wetsvoorstellen.