U bent hier

Vacatures Commissie Vaktechniek JOB

20 september 2021

Commissie Vaktechniek zoekt nieuwe leden
Op grond van het rouleerbeleid zoekt de JOB Commissie Vaktechniek per 1 januari 2022 een vijftal nieuwe leden. JOB-leden die affiniteit hebben met vaktechniek en die voldoen aan het onderstaand profiel zijn van harte uitgenodigd te solliciteren naar de vrijgekomen plaatsen.

Profiel Commissie Vaktechniek
De commissieleden van de Commissie Vaktechniek vinden het leuk om bezig te zijn met vaktechniek en organiseren bij toerbeurt fiscaal inhoudelijke lezingen over een actueel onderwerp.

Wil jij graag actief worden binnen de JOB en vind jij het leuk om een keer per jaar een fiscaal inhoudelijke lezing te organiseren bij jou op kantoor en daarbij zelf na te denken over een interessante spreker en onderwerp? Dan is de Commissie Vaktechniek iets voor jou!

Als commissielid heb je de volgende taken
1. Je organiseert een lezing per jaar
2. Je schrijft een verslag van de door jouw georganiseerde lezing, welke gepubliceerd wordt op de NOB-website of in een vakblad

De commissie komt twee keer per jaar bijeen om tijdens een diner te sparren over interessante onderwerpen en sprekers en om de planning voor het komende half jaar te bespreken.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan vóór 1 november 2021 door een korte reactie te mailen naar n.baykal@nob.net met motivatie én onder vermelding van:

•           hoeveel jaar werkervaring je hebt;
•           op welke sectie je werkt of welke specialisatie je hebt; en
•           op welk kantoor je werkt inclusief jouw standplaats.

JOB-leden die werken bij een vestiging van een kantoor dat al vertegenwoordigd is, komen in beginsel niet in aanmerking. Een overzicht van de kantoren en standplaatsen van de commissieleden per 1 januari 2022 is hieronder opgenomen:

•           Loyens & Loeff – Rotterdam
•           BDO – Rotterdam (Eindhoven)
•           BDO - Tilburg
•           DLA Piper – Amsterdam
•           Stibbe – Amsterdam

Heb je nog vragen?
Heb je vragen over de functie of over de JOB Commissie Vaktechniek neem dan contact op met de voorzitter van de commissie:
Mehdi el Manouzi via mehdi.elmanouzi@dlapiper.com.