U bent hier

Vacatures sectie Tax Assurance

19 juni 2018

Op grond van het rouleerbeleid zijn er vacatures in de specialistensectie Tax Assurance. Leden die geïnteresseerd zijn om plaats te nemen in het bestuur van de sectie en die voldoen aan onderstaand profiel, worden uitgenodigd te solliciteren naar de vrijgekomen plaatsten. Geïnteresseerden kunnen dat kenbaar maken door vóór 27 juli 2018 een korte reactie met motivatie, aantal jaren ervaring met de betreffende specialisatie en andere en/of eerdere relevante nevenfuncties te mailen naar n.baykal@nob.net. Leden die werken op een kantoor dat al in de sectie is vertegenwoordigd komen niet in aanmerking. Het overzicht van de bestuursleden van de sectie staat op de website.

Profiel sectie Tax Assurance:
Gewone leden die zich binnen hun kantoor bezighouden met werkzaamheden die verband houden met Tax Accounting en Reporting, Tax Control en Risk Management en Tax Functie Management en Transformatie.

Taken sectie
1. het organiseren van twee bijeenkomsten per jaar in het kader van het Programma Permanente Educatie van de SOB;
2. advisering op het terrein van de door de SOB te organiseren cursussen in het kader van de Beroepsopleiding Belastingadviseurs;
3. een adviserende rol naar de Commissie Wetsvoorstellen.