Verdiepingscursus Financieringsvormen / BTW en douane (online)

maandag 08 februari 2021
Activiteit: 
PE-verdiepingscursus
Inleider(s): 
mr. M.E.P. van der Breggen en prof. dr. W. de Wit
Tijdsduur: 
van 10.00 - 17.20 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

Vooruitlopend op de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden we tot nader order alleen online cursussen aan. 

Op 8 februari 2021 vindt de Online PE-verdiepingscursus Financieringsvormen / BTW en douane plaats. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB met meer dan drie jaar werkervaring, die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met TP en de International Tax-praktijk. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Financieringsvormen
  • BTW en Douane

Docenten zijn mr. M.E.P. van der Breggen (PwC) en prof. dr. W. de Wit (EY en bijzonder hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam)

Deze cursus maakt deel uit van een curriculum Transfer Pricing voor specialisten. Het curriculum bestaat uit twaalf capita, verdeeld over zes cursusdagen. De capita worden als cluster van twee, 1x per jaar aangeboden. In het kader van het Programma Permanente Educatie kunnen de cursussen afzonderlijk worden gevolgd. Deze cursus is een vast onderdeel in het  Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.