Verdiepingscursus Profit Split en Doorbelasting hoofdkantoorkosten

woensdag 06 februari 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. S.M. Haringman MBA en mw. mr. M.E. Kleinjan
Tijdsduur: 
van 09.45 - 16.00 uur
Locatie: 
Van der Valk Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
5

Op woensdag 6 februari vindt de verdiepingscursus 'Profit Split en Doorbelasting hoofdkantoorkosten' plaats. Docenten zijn mw. mr. M.E. Kleinjan (EY) en mr. S.M. Haringman MBA (Deloitte)

Transfer Pricing is een groeiende tak van sport, en bij belastingkantoren groeit het besef dat het noodzakelijk is mensen daarin te trainen. Daarom is in het najaar van 2016 de beroepsopleiding uitgebreid met specialistencursus (12 dagdelen) voor aspirant-leden die in de praktijk al met Transfer Pricing bezig zijn. Besloten is deze cursussen ook aan te gaan bieden in het Programma Permanente Educatie. De inhoud is aangepast aan de doelgroep. Het zijn verdiepingscursussen die zich richten op gewone leden die werkzaam zijn in de TP-praktijk en de International Tax-praktijk.

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. De cursus wordt ook aangeboden in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs, maar is voor de PE-versie aangepast aan de doelgroep.

De kosten voor deelname bedragen € 325 ,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. 

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.