Verdiepingscursus Transfer Pricing 'BTW en Douane'

dinsdag 07 februari 2023
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Walter de Wit
Tijdsduur: 
13.45 uur – 17.00 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel te Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 7 februari kunt u deelnemen aan de PE-verdiepingscursus TP 'BTW en Douane'. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB met meer dan drie jaar werkervaring, die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met TP en de International Tax-praktijk.

Deze cursus maakt deel uit van een curriculum Transfer Pricing voor specialisten. Het curriculum bestaat uit twaalf capita. Deze kunnen afzonderlijk worden gevolgd. Deze cursus is een vast onderdeel in het  Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.