Webinar Bestuurdersaansprakelijkheid

dinsdag 06 juli 2021
Activiteit: 
PE-webinar
Inleider(s): 
mw. mr. C. Presilli en mr. A.E.H. Van der Voort Maarschalk
Tijdsduur: 
van 16.30 - 18.10 uur
Locatie: 
online
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
1,5

Dit jaar kon de 'Studiedag de DGA en zijn bv', die jaarlijks in januari plaatsvindt, vanwege corona niet doorgaan ondanks het mooie programma dat was voorbereid. Gelukkig kunnen we, dankzij de bereidwilligheid van onze inleiders, wel alle workshops online aanbieden.

Webinars
Vanaf eind april bieden we zeven webinars van 1,5 uur aan. De webinars zijn bestemd voor gewone leden van de NOB die DGA’s adviseren – werkzaam  bij kleine, middelgrote en grote kantoren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Goed koopmansgebruik (11 mei)
  2. Veranderingen op de arbeidsmarkt (18 mei)
  3. Estate planning (27 mei)
  4. Excessief lenen (17 juni)                       
  5. UBO (21 juni)
  6. Onzakelijke leningen/afwaarderingen (28 juni)
  7. Bestuurdersaansprakelijkheid (6 juli)

U kan aan één of meerdere webinars deelnemen. Inschrijven kan via uw persoonlijke pagina.

Studiedag de DGA en de bv 2022
Noteer 19 januari 2022 alvast in uw agenda, dan hopen we iedereen weer ‘live’  te ontmoeten bij de 10e Studiedag ‘de DGA en zijn BV’.

Op 6 juli kunt u deelnemen aan het webinar Bestuurdersaansprakelijkheid. Inleiders zijn mr. A.E.H. Van der Voort Maarschalk en mw. mr. C. Presilli (Houthoff)

De kosten voor deelname bedragen €97.50 (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.