Webinar Pillar II

dinsdag 22 maart 2022
Activiteit: 
PE-webinar
Inleider(s): 
Sebastiaan Kuijper, Charlotte Kiès en Robert van der Jagt
Tijdsduur: 
van 12.00 - 13.30 uur
Locatie: 
Online (Microsoft Teams)
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
1,5

Op 22 maart a.s. (12.00 tot 13.30 uur) organiseert de NOB een webinar waarin op hoofdlijnen wordt ingegaan op de betekenis en impact van het door de OESO voorgestelde Pillar II (onderdeel van het BEPS 2.0 project). Het doel van het webinar is om NOB-leden te informeren over de belangrijkste aspecten van dit voorstel. Daartoe zal Sebastiaan Kuijper (EY) de stand van zaken tot dusver bespreken, licht Charlotte Kiès (Loyens & Loeff) de inhoud en implicaties van Pillar II toe en zal Robert van der Jagt (Meijburg & Co) een beschouwing geven over de toekomst en de krachten die spelen rondom Pillar II. Wouter Vosse (Hamelink & Van den Tooren N.V.) is de moderator.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het bijgevoegde programma.

Deelnemers ontvangen enkele dagen van tevoren een inloglink voor het webinar. Het webinar wordt aangeboden in MS TEAMS.

De kosten voor deelname bedragen € 65,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 250 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.

Inschrijven: