Winter School voor omzetbelastingspecialisten (online)

maandag 29 maart 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. dr. S.B. Cornielje, mr. R.J. van der Zwan, mw. mr. dr. M.M.W.D. Merkx en mr. P.J.B.G. Schrijver
Tijdsduur: 
van 09.00 uur - 16.30 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Tot nader order worden alle PE-bijeenkomsten online aangeboden.

Op 29 maart 2021 organiseert de NOB in samenwerking met de sectie Omzetbelasting de ONLINE  'Winter School voor omzetbelastingspecialisten'. Uit de evaluatie van de Winter School die vorig jaar plaatvond, bleek er onvoldoende tijd was om alle onderwerpen te behandelen. We hebben er daarom voor gekozen dezelfde onderwerpen en sprekers dit jaar nogmaals op het programma te zetten zodat de zaken die toen niet zijn belicht alsnog kunnen worden behandeld. Vanzelfsprekend zullen de sprekers ook ingaan op de actualiteit. De bijeenkomst is dus interessant voor mensen die de winter school vorig jaar hebben gevolgd én voor nieuwe deelnemers (gewone leden van de NOB die dagelijks werkzaam zijn in de OB-praktijk)

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • E-commerce / Platforms (incl. Digital Service Tax)
    Inleiders: mw. mr. dr. M.M.W.D. Merkx (BDO en bijzonder hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam) en mr. P.J.B.G. Schrijver (EigerTax bv)
  • Concernproblematiek
    Inleider: mr. dr. S.B. Cornielje (PwC en hoogleraar indirecte belastingen Vrije Universiteit))
  • Vastgoed
    Inleider: mr. R.J. van der Zwan (EY)

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 30 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.