WORDT VERPLAATST Actualiteiten Vennootschapsbelasting

maandag 08 november 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. mr. dr. Q.W.J.C.H. Kok
Tijdsduur: 
van 14.30 - 19.45 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
4

Deze cursus wordt verplaatst naar 2022. Zodra er een nieuwe datum bekend is ontvangen alle deelnemers, die zich voor deze cursus hebben aangemeld, nader bericht.

Op 8 november 2021 a.s. kunt u deelnemen aan de PE-cursus Actualiteiten Vennootschapsbelasting. Aan de orde komen recente praktijkontwikkelingen, Vpb-rechtspraak en recente wetswijzingen in de Wet Vpb 1969. 

Docent is prof. dr. Q.W.J.C.H. Kok (Partner International Tax Services EY en hoogleraar belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam).  

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.