JOB-borrel

De JOB organiseert op donderdag 29 juni weer de maandelijkse JOB-borrel voor haar leden. De borrel in Amsterdam komt in juni te vervallen. We hopen jullie op een van de onderstaande borrellocaties te ontmoeten. (Let op: locaties kunnen nog wijzigen)

BORRELLOCATIES

Amsterdam (GAAT NIET DOOR)

Restaurant Olivers
Claude Debussylaan 78 
1082 MD Amsterdam 

Rotterdam
De Gele Kanarie
Goudsesingel 284
3011 KH Rotterdam

Den Haag 
Café Berger
Plein 18
2511 CS Den Haag

Utrecht 
Café 't Neutje
Neude 30 
3512 AG Utrecht

Eindhoven
Fifth
Gasfabriek 5
5613CP Eindhoven

Onze borrellocaties zijn goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar. 

Tijdens de JOB-borrels zijn de volgende afspraken van toepassing:

  • De NOB vergoedt alleen bier (geen speciaalbieren), huiswijn, frisdranken, koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening en worden niet door de NOB vergoed;
  • Borrelhappen (bittergarnituur) mogen alleen worden besteld door de borrelcommissaris. Andere bestellingen van etenswaren zullen voor eigen rekening van de JOB-leden zijn;
  • Het bedrag beschikbaar voor de borrels is gelimiteerd. Wees daarom redelijk bij het besteden van het budget. Houd je aan de hierboven genoemde afspraken, bestel geen onredelijk dure drankjes en laat geen niet-JOB-leden van het budget drinken. Als het budget op is, zijn de drankjes voor eigen rekening.

We ontmoeten je graag op één van onze borrellocaties!

Opmerking:
Bijeenkomsten die de JOB organiseert zijn exclusief voor JOB-leden. NOB-leden die niet langer dan vijf jaar lid zijn en jonger dan 35 jaar zijn voldoen aan dit criterium.